DOBUDÓWKA – PRACA PRZY DACHU CZ2 .

3 dzień pracy przy dachu

Chcemy się z Wami podzielić świetną wiadomością – już prawie cała konstrukcja dachowa jest na swoim miejscu! To ogromny krok w przód auuu! Ks. Piotr też brał aktywny udział w pracach. Jesteśmy dumni, że mamy takiego samca alfa, który nie boi się żadnej pracy!

Chcielibyśmy również wyrazić naszą wdzięczność wobec chłopaków, którzy pomagali nam przez ostatnie kilka dni, poświęcając swój wolny czas i oddali całe serce w pracę na rzecz naszej Fundacji. Szczególne podziękowania kierujemy do Łukasza i Pauliny Stępniów, którzy pracowali przez pełne trzy dni . Łukasz bardzo rzetelnie i solidnie podjął się pracy przy dachu, co było kluczowe w działaniu.

Jesteśmy dumni z takich ludzi jak on, którzy są gotowi do podjęcia się trudnych wyzwań. Nie zapominamy o Dawidzie Lampart, Kacprze Hinc, Dawidzie Dziedzic z Zespołu Szkół Energetycznych oraz Kamilu Rok, Michale Wieszczek i Dawidzie Bożku ze Strzyżowa. Ich poświęcenie i zaangażowanie są niesamowite i dają nam ogromną motywację do tworzenia wspólnoty Troska ! Na koniec należy wymienić Prezesa Jakuba Szczęch, który nie tylko koordynował pracami, ale sam dawał przykład solidnego zaangażowania.

Zachęcamy do dalszego wsparcia naszej Fundacji Troska auu : https://zrzutka.pl/mj69sa Wielkie dzięki !